Activarea sau dezactivarea unui furnizor

Activarea sau dezactivarea unui furnizor

Salt la

Definiții

„Activat” înseamnă că organizația dvs. și dvs. puteți plasa comenzi la Furnizor. Furnizorul poate atribui Cataloage, Produse și prețuri organizației dvs., iar ofertele de preț vor fi disponibile de la furnizor la crearea unei Cereri de achiziție

„Neactivat” înseamnă că utilizatorii din organizația dvs. nu vor mai putea achiziționa produse de la furnizor. Puteți reactiva furnizorul în orice moment în viitor. Organizația dvs. poate exporta în continuare Facturi de la un furnizor neactivat.

Consultați articolele noastre de ajutor Vizualizarea și gestionarea furnizorilor și Conectarea la un furnizor înregistrat pentru a afla mai multe despre gestionarea furnizorilor.

Dezactivarea unui furnizor

1. Pentru a marca un furnizor ca Neactivat, navigați la [Furnizori][Furnizorii mei], căutați sau navigați la furnizor și faceți clic pe [Nume furnizor]:

Nume furnizor în Furnizorii mei2. Faceți clic pe [Activat de cumpărător] pentru a debifa caseta, apoi pe [Salvați modificările] pentru a confirma.

Dezactivare furnizor3. Starea relației comerciale va fi actualizată la Neactivat, iar organizația dvs. nu va mai putea efectua tranzacții comerciale cu acest furnizor. Cu toate acestea, furnizorul poate fi reactivat în viitor.

Activarea (sau reactivarea) unui furnizor

1. Navigați la [Furnizori][Furnizorii mei], căutați sau navigați la furnizor și faceți clic pe [Nume furnizor].

Reactivarea unui furnizor

2. Faceți clic pe [Activat de cumpărător], apoi pe [Salvați modificările] pentru a confirma.

Comutator Activat de cumpărător3. Starea relației comerciale va fi actualizată la Activat, iar organizația dvs. poate efectua acum tranzacții comerciale cu acest furnizor.