Beszállító engedélyezése vagy letiltása
Beszállító engedélyezése vagy letiltása
Ugrás ide:
Meghatározások
Az „Engedélyezve” azt jelenti, hogy a Szervezete és Ön rendeléseket adhat le a Beszállítónál. A Beszállító Katalógusokat, Termékeket és árakat rendelhet hozzá az Ön Szervezetéhez, valamint a Beszállítótól származó árajánlatok elérhetők lesznek az Igénylések létrehozásakor.
„Nincs engedélyezve” azt jelenti, hogy a Szervezet felhasználói a továbbiakban nem vásárolhatnak termékeket a Beszállítótól. A Beszállítót a jövőben bármikor újra engedélyezheti. Szervezete továbbra is exportálhatja a Számlákat a nem engedélyezett Beszállítótól.
A Beszállítókezelésről további információt a Beszállítók megtekintése és kezelése, valamint a Kapcsolódás regisztrált beszállítóhoz súgócikkeinkben talál.
Beszállító letiltása
1. Ha egy Beszállítót Nem engedélyezettként szeretne megjelölni, lépjen a [Beszállítók]→[Saját beszállítók] menüpontra, keresse meg a Beszállítót, majd kattintson a [Beszállító neve] elemre:
2. Kattintson a [Beszerző által engedélyezve] lehetőségre a jelölőnégyzet bejelölésének megszüntetéséhez, majd a megerősítéshez kattintson a [Módosítások mentése] gombra.
3. A Kereskedelmi kapcsolat állapota Nem engedélyezettre frissül, és Szervezete a továbbiakban nem kereskedhet ezzel a Beszállítóval. A Beszállító azonban a jövőben újra engedélyezhető.
Beszállító engedélyezése (vagy újbóli engedélyezése)
1. Lépjen a [Beszállítók]→[Saját beszállítók] menüpontra, keresse meg a Beszállítót, majd kattintson a [Beszállító neve] elemre.

2. Kattintson a [Beszerző által engedélyezve] lehetőségre, majd a megerősítéshez a [Módosítások mentése] gombra.
3. A Kereskedelmi kapcsolat állapota Engedélyezettre frissül, és Szervezete mostantól kereskedhet ezzel a Beszállítóval.